De producten van ‘Smaakgeheimen’

De producten van ‘Smaakgeheimen’

Inge No Comment
Inge test...

Tijdens ons Kerstdiner verraste mijn moeder mij met een heerlijk flesje glutenvrije dressing van Smaakgeheimen. Dat merk kende ik nog niet, maar lief dat ze dat speciaal voor mij geregeld had. Wat ik toen nog niet wist, is dat ik korte tijd later een hele leuke samenwerking aan zou gaan met Smaakgeheimen om hun producten te testen en reviewen.

Ik ontving dit prachtige, uitgebreide pakket. Ik wist niet waar ik moest beginnen, zoveel potjes en flesjes kwamen er uit dit pakket. Hier had ik duidelijk wel even de tijd voor nodig!

image

De producten van Smaakgeheimen zijn gemaakt van natuurlijke producten en zijn glutenvrij. Die natuurlijke producten waar mee gewerkt wordt, dat proef je! De consistentie is bij de dressings anders dan je gewend bent, dat ligt ook aan de natuurlijke bereiding.

Woksaus:

Ik maakte een heerlijke wokschotel en vulde hem aan met de woksaus. Heerlijk zoet, pittig en zout tegelijk. Geen enkele smaak was overheersend, waardoor het geheel perfect smaakte.

image

image

Pesto:

Het potje pesto gebruikte ik om een biefstuk caprese te maken voor bij de pasta. Er zit lekker veel knoflook in en de pesto is heel goed op smaak. Ik gebruikte dit kleine potje voor een maaltijd voor 3 volwassenen, dat zegt genoeg over de kracht van de smaak.

imageimage

Dressings:

Dressings in overvloed op dit moment! Je merkt dat de dressings iets meer vloeibaar zijn dan degenen die je in de supermarkt koopt. Dus, iets voorzichter zijn met schenken. Maar de smaak die je daarvoor terugkrijgt… Zo lekker! Mijn absolute favoriet is de mosterd-dille. Deze zat ook over mijn ‘cheeseburger-salade’ die je hieronder ziet.

image

Kempische kruidenmix:

Een lekker potje kruidenmix waar je weinig van nodig hebt om je maaltijd goed te kunnen kruiden. Ik kruidde mijn oven-omelet hiermee, gaf hem meteen een andere smaak.

image

Kaasdips:

Ik kreeg een aantal heerlijke potjes met kaasdips, deze nam ik mee tijdens een weekendje weg en wat waren ze lekker. Ik koop zelf niet snel kaasdip, maar het is een heerlijke toevoeging voor je kaasblokjes. Qua smaak was voor mij de dadel-balsamico echt de topper. Wat een lekkere combi is dat!

image

Naast al deze lekkere producten, zat er ook nog chipsdip, cocktailsaus, truffelmayonaise in het pakket. Dit zijn producten die ik zelf iets minder snel uit de kast neem, dus… Die wachten nog op een feestje!

Eindoordeel:

Ik ben verkocht en verknocht geraakt aan Smaakgeheimen. Deze producten kan ik in huis halen, zonder erbij na te hoeven denken of ze glutenvrij zijn. Mijn man vindt ze trouwens ook heerlijk, 2 vliegen in 1 klap. Naast de overheerlijke smaak, vind ik het super dat er enkel natuurlijke producten gebruikt worden.

Wil je meer weten over Smaakgeheimen of waar je deze producten kunt kopen? Kijk dan op de website van Smaakgeheimen door hier te klikken (www.smaakgeheimen.com).

 

 

Leave a Reply


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.