Instant macaroni’s van Consenza

Instant macaroni’s van Consenza

Inge No Comment
Inge test...

Ik ontving een mooi pakketje van Consenza met 4 bekers instant macaroni. Elke beker heeft een eigen smaak: Chili, tomaat, champignons en kaas. En ja, het oog wilt ook wat, ze zien er zo leuk uit!

image

Tijdens de lunch heb ik af en toe zin om iets ‘warms’ te eten, daarbij ben ik dol op pasta. En het mag best een keer makkelijk zijn, toch?

Het bereiden was erg makkelijk en kan ook overal waar je een waterkoker in de buurt hebt (ideaal voor op mijn werk bijvoorbeeld!).

Je opent de beker en ziet de heerlijke pasta.

image

Je kookt water en vult de beker tot aan de vullijn, roer het geheel even goed door en laat het 4 minuten staan. Roer daarna nog een keer en laat nogmaals 4 minuten staan. Om het goed warm te houden, heb ik de folie aan de bovenzijde laten zitten.

Het resultaat? Een heerlijke volle, romige pasta. Goh, wat zit hier veel smaak aan! Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook echt vol zat na het eten van deze beker.

image

image

TIP:

vul de beker eens aan met stukjes champignon, lente-ui, stukjes tomaat, courgette…. Of wat je ook maar lekker vindt! Zo krijg je tijdens deze makkelijke maaltijd ook nog wat verse groenten binnen.

Eindoordeel

Mijn favoriete smaak is champignon, maar daarmee doe ik de andere smaken eigenlijk ook meteen tekort, ook die zijn heerlijk. Chili is mijn minst favoriet, ik ben geen fan van ‘pittig’ helaas.

De prijs van deze bekers zit +- op 2,7 E per stuk. Dat is niet goedkoop, maar je hebt dan ook echt gegeten en…het gemak weegt voor mij op tegen de prijs. Je eet het natuurlijk ook niet elke dag.

De bekers zijn oa te koop bij AH XL en online bij een heel aantal webshops.

Ga jij ze ook proberen?

Leave a Reply


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.