Jam van Pur Natur

Jam van Pur Natur

Inge No Comment
Inge test...

Pur Natur jam, dat klinkt mooi; puur natuur in een mooie grote pot. Voor mij is het tijd om dit biologische product onder de loep te leggen!

image

Deze mooie biologische jam wordt in de Belgische Ardennen, onder lage temperaturen met kwalitatief hoogwaardig fruit gemaakt, op traditionele manier. En dat proef je. Jeetje, wat is dit lekkere jam! Je kan je voorstellen dat ik even nodig had om deze potjes te kunnen proeven…

De smaak is overheerlijk, ontzettend fruitig en niet te zoet. Het fruit speelt duidelijk de hoofdrol in deze jam en dat komt de smaak helemaal ten goede.

Uiteraard heb ik de jam op mijn boterham gesmeerd, dat is best logisch. Daarna heb ik de jam nog getest in een smoothie, wat een lekkere toevoeging is dat. En wat dacht je van een lepeltje door je yoghurt/kwark? Door de heerlijke fruitige smaakt, heb je er niet veel van nodig.

image

Ga jij hem ook testen? Hij is oa te koop bij Albert Heijn.

Smakelijk!

 

Leave a Reply


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.