Gevulde portobello met geitenkaas

Gevulde portobello met geitenkaas

Inge One comment
Lunch

Er zijn van die momenten waarop ik geen zin heb in een boterham tijdens de lunch. Vandaag was zo’n dag. Ik ging boodschappen doen en zag een verpakking met portobello’s liggen, wat zijn die dingen groot zeg! Al veel smakelijke foto’s heb ik voorbij zien komen, maar ik heb ze nog nooit zelf gemaakt.

Wat heb je nodig voor 1 persoon?

– 2 portobello’s

– 2 plakjes zachte geitenkaas

– 3 plakjes bacon

– 1 tomaat

– lepel zaden en pittenmix

– lepeltje honing

Hoe begin je eraan?

Maak de portobello’s aan de buitenkant schoon met een keukenpapiertje. Aan de binnenkant haal je de stronk eruit. Leg ze voor 15-20 minuten in de oven op 200 graden. Ondertussen kun je de bacon uitbakken in de pan. Voeg in de pan de tomaat toe (in kleine stukjes gesneden) en bak even goed door. Haal de portobello’s uit de oven, leg het mengsel van tomaat/bacon erin. Bovenop leg je de geitenkaas en pitten-zadenmix. Leg de portobello’s terug in de oven en zet de grill aan voor 5 minuten. Neem ze uit de oven, wat honing erop en… smullen maar!

image

1 Comment

De 4 beste glutenvrije blogs van jan. 2016 (en heel veel recepten) | Ik ben glutenvrij

februari 3, 2016 at 6:02 am

[…] Gevulde Portobello met geitenkaas van Glutenvrij Inge […]

 Reply

Leave a Reply


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.