Just Nuts tussendoortjes (+winactie!)

Just Nuts tussendoortjes (+winactie!)

Inge No Comment
Inge test...

Just Nuts, dat merk kende ik al van de leuke verpakkingen die ik vaker in de winkelschappen zag liggen. Ik moet altijd glimlachen wanneer ik naar het logo kijk met de stiekeme smiley’s erin verwerkt :-).

Ik heb de glutenvrije tussendoor repen getest (samen met een aantal collega’s!). Wat ik er sowieso al geweldig aan vind, is dat de repen 100% bio, 0% onzin, glutenvrij, rijk aan vezels en eiwit en zonder geraffineerde suikers zijn. Met andere woorden, je eet iets waar je lijf ook blij van wordt.

image

Als eerste heb ik de reep met amandel, chia en gojibes geprobeerd. De structuur is krokant (door de noten) en toch een beetje taaiig. Voor mij had de smaak nog iets zoeter mogen zijn, door de gojibes komt het zure iets te veel boven (ik ben nou eenmaal een zoetekauw!). De amandelen proef je heel erg goed en geven een hele lekkere smaak af.

image

De volgende reep die we geprobeerd hebben, is de cashew, cranberry en pure cacao. De eerste hap van deze reep is heel erg lekker, je proeft meteen het ‘chewy’ smaakje van de cashew en de cranberry. Ook de zoetheid was prima in orde. Deze reep is iets minder krokant als de eerste reep, maar dat was bij deze heel erg lekker. Het minpuntje aan deze smaak, was voor mij de nasmaak. Die is iets bitter door de cacao.

image

En dan last, maar zeker niet least! Deze reep vond ik (en de anderen ook) unaniem het lekkerst. Heerlijk krokant door de pecan, lekker zoet door de appel en perfect afgekruid door de kaneel.

 

Conclusie: Een heel erg lekker, verantwoord en glutenvrij tussendoortje, waar geen rommel inzit! Voor mij is het een blijvertje.

WINACTIE: Namens Just Nuts mag ik ook nog eens een pakketje weggeven! Wil je meedoen? Ga dan snel naar mijn Facebook-pagina of mijn Instragram-pagina! 

image

 

 

Leave a Reply


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.